Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Набавка на опрема - проект „Заеднички акции за превенција на пожари во прекуграничниот регион“
There are no translations available.

Општина Штип ќе додели договор за набавка на противпожарно возило, заштитна опрема и алати за противпожарната единица во Штип. Набавката ќе се спроведе со финансиска подршка од Interreg - IPA CBC Programme Bulgaria – Republic of North Macedonia Programme 2014 - 2020. Тендерската документација е достапна на следниот линк:

 

 
Рециклирање на стакло
There are no translations available.

RecikliranjeStaklo Stip 1080x1080

 
ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ СО ЈАВНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ
There are no translations available.

Пријавете проблем со јавното осветлување на бесплатните телефонски броеви: 071 289 918, 032 399 440, 0800 88 000.

 
ПРИЈАВИ ОД УКАЖУВАЧИ
There are no translations available.

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи - Катерина Мицевска, контакт телефон 078 472 720, е-адреса This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
Рециклажа на стакло
There are no translations available.

Infiografik Reciklaza Stakla MAKEDONIJA1 resize

Интересен факт: Стаклото може да се рециклира бесконечно! Погледнете како изгледа тој процес од производство и употреба, до рециклирање и реупотреба на стаклената амбалажа. #ѕвончетоповикува

 
Пријава на случаи на дискриминација
There are no translations available.

Пријавете случај на дискриминација кај локалниот координатор за еднакви можности Сунчица
Ѓуфтеска, телефон 032 226 623 или на електронската адреса This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 
Daily bulletin of Stip Municipality

dneven_bilten_1_resize

 
Претставка против полиција

pretstavka-policija

 
Satisfaction analysis of municipal service users
bar-chart
 
Офицер за заштита на лични податоци
There are no translations available.

Лазар Хаџи-Николов, офицер за заштита на личните податоци, е-пошта This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , телефон: 075 499 967, 032 226 640

 
Политика на интегритет
There are no translations available.

 
Телефонска линија за психосоцијална поддршка
There are no translations available.

Telefonska linija

 
Policy for quality and life environment protection
politika_za_kvalitet_i_zzs-Opstina_Stip
 
Етички кодекс

 
Контакт со граѓани со некаков вид попреченост

opstina stip 3За лице задолжено за контакт со граѓани кои имаат некаков вид и степен на попреченост, со цел укажување на помош, е делегирано лицето Вања Џамбазова Николовска, вработена во Општина Штип во Одделението за јавни служби, како соработник за социјална, детска и здравствена заштита.

Контакт информации:

Е-пошта: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Моб: 078 47 26 98

Тел: 032 22 66 14

Факс: 032 22 66 01

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

January 2022
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize