Home Announcements
Announcements
Известување за користење простор за изборни плакати
Monday, 27 September 2021 13:23
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3Општина Штип ги известува носителите на листи за ибор на Градоначалник и членови на Советот на Општина Штип на локалните избори 2021 година, дека заинтересираните политички партии за користење простор за бесплатно истакнување на изборни плакти, можат да поднесат барање до Општина Штип. Местата каде може да се истакнуваат изборни плакати се објавени на веб страната на Општина Штип. 

 
Попишување на непопишаните граѓани
Monday, 27 September 2021 12:40
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3КПР 16 за општините Штип и Карбинци, ги известува граѓаните дека, пописот на лицата кои од различни причини не се поопишани, ќе се врши во општинската зграда во Штип, во сала на општина Штип од 08- 20 часот, заклучно со 30.09.2021 година. Телефон за пријавување за пописот 075 477 164.

 
Известување за прскање против комарци
Monday, 20 September 2021 09:23
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3На ден 21.09.2021 год. (Вторник-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЛВ ладно запрашување.

Read more...
 
Известување за авионско прскање против комарци
Thursday, 09 September 2021 12:41
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3На ден 14.09.2021 год. (Вторник-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината ќе спроведе авионска дезинсекција, со цел уништување на возрасните комарци. Запрашувањето ќе се спроведува во периодот од 05:30 до 07:30 часот наутро.

Read more...
 
Известување за прскање против комарци
Monday, 06 September 2021 08:21
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3На ден 07.09.2021 год. (Вторник-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЈ1В ладно запрашување.

Read more...
 
БЕСПЛАТНИ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВНИ АНТИСТРЕС ТРЕНИНЗИ ЗА САМОХРАНИ МАЈКИ
Thursday, 02 September 2021 13:49
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3ЕХО, во соработка, и со поддршка од Општина Штип, согласно Програмата за еднакви можности , ќе спроведува серија од рекреативно-спортски тренинзи наменети за помош при справување со стрес за самохраните мајки од Општина Штип.

Read more...
 
Известување за време и место на тестирање на реонски попишувачи
Wednesday, 18 August 2021 10:00
There are no translations available.

Време и место за тестирање на реонски попишувачи.

 
Известување за прскање против комарци
Tuesday, 17 August 2021 09:38
There are no translations available.

На ден 25.08.2021 год. (Среда-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЛВ ладно запрашување.

Read more...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ
Thursday, 05 August 2021 09:30
There are no translations available.

Се известуваат сите заентересирани лица кои сакаат да се ангажираат во спроведувањето на Пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија,2021 година во својство на:

  • Реонски попишувачи и
  • Реонски инструктори.

дека Јавниот конкурс за ангажирање на Реонски попишувачи и Реонски инструктори , објавен во дневните весници :Нова Македонија, Вечер ,Слободен печат и Коха на 20.07.2021 година,на ВЕБ страниците на Државниот завод за статистика www.stat.gov.mk и https://popis2021.stat.gov.mk/ и во седиштата на Комисиите на Пописните реони , наместо до 05.08.2021година ќе трае до 12.08.2021 година.

Read more...
 
Известување за прскање против комарци
Wednesday, 04 August 2021 10:18
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3На ден 06.08.2021 год. (Петок - наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши во периодот од 01 до 07 часот наутро, со апаратура за УЛВ ладно запрашување.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 13

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

January 2022
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize