Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Деветнаесетта седница на Советот на Општина Штип
Monday 22 April 2019, 11:00
by Веб администраторHits : 593

 

Д н е в е н     р е д

 

  1. 1.Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Водоснабдување на населените места населба Балканска, населба Македонка и село Чардаклија-Општина Штип-Фаза-Главна водоводна линија до село Чардаклија-крак 3“.
  2. 2.Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во поднесување на пријава ЛАГ Плачковица по објавен повик број 03/2019-мерка 413.
  3. 3.Предлог-Одлука за одобрување на употребата на зборот „Штип“ во име на здружение на граѓани.
  4. 4.Предлог-Oдлука за усогласување на Детален урбанистички план за дел од населба „Автокоманда“ дел од УБ 6.
  5. 5.Предлог-Решение за дополнување на Решението за локален совет за превенција.
  6. 6.Квартален извештај за работењето на ЈП „Исар“-Штип за период 01.10.2018-31.12.2018 година.
  7. 7.Квартален извештај на ЈП „Исар“-Штип за одржување на јавната чистота за период 01.10.2018-31.12.2018 година.
  8. 8.Полугодишен извештај за работењето на ЈП „Исар“-Штип за период 01.07.2018-31.12.2018 година.
  9. 9.Полугодишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.07.2018-31.12.2018 година.

10. Годишен извештај за работењето на ЈП „Исар“-Штип за период 01.01.2018-31.12.2018 година.

11. Годишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.01.2018-31.12.2018 година.

12. Годишна сметка на ЈП „Исар“-Штип за 2018 година.

13. Годишна сметка на СОУ „Јане Сандански“-Штип за 2018 година.

14. Годишна сметка на СОУ „Коле Нехтенин“- Штип за 2018 година.

15. Годишна сметка на СОУ „Димитар Мирасчиев“-Штип за 2018 година.

16. Годишна сметка на СОУ „Гимназија „Славчо Стојменски“-Штип за 2018 година.

17. Годишен извештај за работењето на Центарот за развој на Источен плански регион за 2018 година со финансиски извештај.

18. Годишен извештај за спроведување на Програмата за развој на Источен плански регион 2015-2019 за 2018 година.

19. Советнички прашања.     

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

February 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize