Home Events Завршена реконструкција на улицата и тротоарите на Кеј Маршал Тито
Завршена реконструкција на улицата и тротоарите на Кеј Маршал Тито
Wednesday, 14 July 2021 18:57
There are no translations available.

KejMarsalTito-01Центарот на Штип е лицето на градот!
Кеј Маршал Тито е еден од главните крвотоци на Штип. Завршена е реконструкција на улицата и тротоарите на оваа улица. Нејзина реконструкција беше морална затоа што е една од најфреквентните улици во градот.

 Со исто темпо продолжуваме и во наредниот период.

KejMarsalTito-02

KejMarsalTito-03

KejMarsalTito-04

KejMarsalTito-05

KejMarsalTito-06

KejMarsalTito-07

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

September 2021
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize