Home Projects ПРАШАЛНИЦИ ЗА ЕВРОСКЕПТИЦИЗАМ И ИМЕ НА МРЕЖА НА ГРАДОВИ
ПРАШАЛНИЦИ ЗА ЕВРОСКЕПТИЦИЗАМ И ИМЕ НА МРЕЖА НА ГРАДОВИ
Tuesday, 03 April 2018 14:44
There are no translations available.

EFMU-RELOADОпштина Штип е партнер на Општина Аксаково (Бугарија) во реализација на проектот „Иднината на Европа“ (Future of Europe - Reload) кој ќе се релизира од април 2018 до мај 2020 година. Општина Штип со уште шест градови од шест држави членки на ЕУ ќе биде дел од мрежа на градови во кои ќе се дебатира за иднината на ЕУ и евроскептицизмот.

На долните два линка, како дел од проектот, Општина штип спроведува истражување и бара Ваше мислење за одредени теми од доменот на ЕУ. Едниот линк содржи неколку прашања, додека вториот е Ваш избор од неколкуте предлзи за име на новата мрежа на градови. Ви благодариме за учеството!

Eurosceptisizm – our past or our future? (Questionnaire)


The name of the “Network of towns” - what it should be? (Public Discussion)


 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

February 2020
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize