Home Projects Проект за поврзување на локални патишта
Проект за поврзување на локални патишта
Wednesday, 21 October 2020 12:33
There are no translations available.

1. На Општина Штип се доделени средства од владата на РСМ во износ од 1.168.671,80 евра преку заемот на Светска Банка за Проектот за поврзување на локални патишта каде се вклучени градежни работи, дополнителни работи, надзор и проектирање.

2.  Одобрени проекти во фаза на тендерирање:

-        Основен проект за реконструкција на дел од улица Панче Караѓозов”.

-        Основен проект за реконструкција на крстосница помегу улица Сремски Фронт и улица

Борис Крајгер, Општина Штип.

3. Контакт лица за прием на поплаки и жалби:

Никола Илиев

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

078/302 651  

Лазар Соколовски

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

078/375 468

 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

February 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize