Home Public calls
Public calls
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗГРАДБА НА СРЦ СУИТЛАК ВО ШТИП
Monday, 11 March 2019 15:59
There are no translations available.

               Во врска со член 15 од Статутот на Општината Штип, Градоначалникот на Општината Штип на ден 11.03.2019, објавува

 

ЈАВЕН ПОВИК

ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗГРАДБА

НА СРЦ СУИТЛАК ВО ШТИП

 

               Во рамките на своите надлежности, Општината Штип се грижи за промовирање на спортот и рекреацијата на своите граѓани, во смисла на развојот на масовниот спорт и рекреативните активности со организирање на спортски приредби и манифестации, одржување и изградба на објекти за спорт и поддршка на спортските сојузи.

 

Read more...
 
Одлука по интерен оглас број 01/2019
Wednesday, 06 February 2019 16:17
There are no translations available.

 


kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Banner

ekoloski-dozvoli-baner

Calendar

March 2019
M T W T F S S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize