Home Public procurement
Public procurement
There are no translations available.

 

Информации во врска со јавните набавки што ги реализира Општина Штип може да добиете на Електронскиот систем за јавни набавки (ЕСЈН) на следните линкови:

 Склучени договори - Општина Штип


Најнови одлуки - Општина Штип


Тековно објавени огласи на Општина Штип


План за јавни набавки - Општина Штип

 

*Напомена: Сите останати потребни информации за Општина Штип, а поврзани со јавните набавки можете да ги добиете преку модулите достапни во паѓачкото мени на ЕСЈН.

https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/Home.aspx#/home

 

 
План за јавни набавки за 2021 година
Thursday, 28 January 2021 13:02
There are no translations available.

 
План за јавни набавки за 2020 година
Tuesday, 28 January 2020 13:01
There are no translations available.

 
План за јавни набавки за 2019 година
Monday, 28 January 2019 13:58
There are no translations available.

 
План за јавни набавки за 2018 година
Friday, 02 February 2018 09:17
There are no translations available.

 
Тендерски постапки во период јануари - октомври 2016
Monday, 21 November 2016 10:20
There are no translations available.

 
Реализирани постапки за асфалтирање улици - април 2016
Monday, 25 April 2016 09:12
There are no translations available.

 
Реализирани јавни набавки во 2015 година
Monday, 15 February 2016 10:52
There are no translations available.

 
Извештај за јавни набавки за 2013 и 2014 година
Wednesday, 24 December 2014 14:49
There are no translations available.

 

 
План за јавни набавки на Општина Штип за 2014 година
Monday, 20 January 2014 14:08
There are no translations available. 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

February 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize