Home Urban planning and life environment
Urbanism, construction, housing work and LEP
Урбанистички проект за инфраструктура со намена Е1.8 - стопански комплекс „Чардаклија“
Tuesday, 18 January 2022 09:36
There are no translations available.

 
ЈАВЕН УВИД – УПВУП за Е1.13 (фотоволтаична централа) на КП 388/2, КО Врсаково
Thursday, 30 December 2021 13:33
There are no translations available.

Врз основа на член 62 став 10 од Законот за урбанистичко планирање (Сл.Весник на РМ бр.32/20), член 50 точка 4 од Законот за локална самоуправа ("Сл.весник на РМ" бр.5/02), член 36 од Статутот на Општина ШТИП, и донесената Градоначалникот на Општина Штип  го дава следното:

С О О П Ш Т Е Н И Е

За организирање на јавен увид на изработен

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН Е1.13 - ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКРТАНИ, КП БР. 388/2 КО ВРСАКОВО, ОПШТИНА ШТИП

Read more...
 
Проектна програма – фотоволтаична централа на КП 978, КП 979, КП 980, КП 981, КО Чардаклија
Tuesday, 28 December 2021 13:05
There are no translations available.

 
Проектна програма - фотоволтаична централа на КП 206, КП 207, КП 209, КО Чардаклија
Friday, 17 December 2021 11:12
There are no translations available.

 
Проектна програма - фотоволтаична ценрала на КП 201, КП 202, КП 203, КО Чардаклија
Friday, 17 December 2021 10:57
There are no translations available.

 
Проектна програма - намена Е1.13, проектен опфат КО ЧАРДАКЛИЈА
Wednesday, 15 December 2021 11:50
There are no translations available.

 
Проектна програма - намена Е1.13, проектен опфат КО ТРИ ЧЕШМИ вон град
Wednesday, 15 December 2021 10:53
There are no translations available.

 
Проектна програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, СО НАМЕНА Е1.13, КО Криви дол
Thursday, 25 November 2021 14:46
There are no translations available.

Врз основа на член 62 од Законот за урбанистчко планирање (Сл.Весник на РМ бр.32 /2020) изработена е Проектна програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, СО НАМЕНА Е1.13 - ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ НА К.П. 79/3, К.П. 79/4, К.П. 154, К.П. 153, К.П. 152/3, К.П. 152/1, К.П. 151/1 И К.П. 151/2 - К.О. КРИВИ ДОЛ, ОПШТИНА ШТИП.

Read more...
 
Предлог планска програма - УП за с. Три чешми
Wednesday, 24 November 2021 11:37
There are no translations available.

 

Врз основа на член 21 од Законот за урбанистичко планирање (Сл.Весник на РМ бр.32 од Септември 2020год) изработена е ПРЕДЛОГ ПЛАНСКА ПРОГРАМА за изработка на ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА СЕЛО ТРИ ЧЕШМИ, КО ТРИ ЧЕШМИ, ОПШТИНА ШТИП /разработка на блок 4/

 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

January 2022
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize