Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Набавка на опрема - проект „Заеднички акции за превенција на пожари во прекуграничниот регион“

Општина Штип ќе додели договор за набавка на противпожарно возило, заштитна опрема и алати за противпожарната единица во Штип. Набавката ќе се спроведе со финансиска подршка од Interreg - IPA CBC Programme Bulgaria – Republic of North Macedonia Programme 2014 - 2020. Тендерската документација е достапна на следниот линк:

 

 
ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ СО ЈАВНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Пријавете проблем со јавното осветлување на бесплатните телефонски броеви: 071 289 918, 032 399 440, 0800 88 000.

 
ПРИЈАВИ ОД УКАЖУВАЧИ

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи - Катерина Мицевска, контакт телефон 078 472 720, е-адреса Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

 
Рециклажа на стакло

Infiografik Reciklaza Stakla MAKEDONIJA1 resize

Интересен факт: Стаклото може да се рециклира бесконечно! Погледнете како изгледа тој процес од производство и употреба, до рециклирање и реупотреба на стаклената амбалажа. #ѕвончетоповикува

 
Пријава на случаи на дискриминација

Пријавете случај на дискриминација кај локалниот координатор за еднакви можности Сунчица
Ѓуфтеска, телефон 032 226 623 или на електронската адреса Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

 
Дневен билтен на Општина Штип

dneven_bilten_1_resize

 
Претставка против полиција

pretstavka-policija

 
Анализа на задоволството на корисниците на услугите на Општина Штип

bar-chart

 
Офицер за заштита на лични податоци

Лазар Хаџи-Николов, офицер за заштита на личните податоци, е-пошта Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , телефон: 075 499 967, 032 226 640

 
Политика на интегритет

 
Телефонска линија за психосоцијална поддршка

Telefonska linija

 
Политика за квалитет и заштита на животна средина
 
Етички кодекс

 
Контакт со граѓани со некаков вид попреченост

opstina stip 3За лице задолжено за контакт со граѓани кои имаат некаков вид и степен на попреченост, со цел укажување на помош, е делегирано лицето Вања Џамбазова Николовска, вработена во Општина Штип во Одделението за јавни служби, како соработник за социјална, детска и здравствена заштита.

Контакт информации:

Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Моб: 078 47 26 98

Тел: 032 22 66 14

Факс: 032 22 66 01

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јануари 2022
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize