Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Деветнаесетта седница на Советот на Општина Штип
Понеделник 22 Април 2019, 11:00
од Веб администраторHits : 608

 

Д н е в е н     р е д

 

  1. 1.Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Водоснабдување на населените места населба Балканска, населба Македонка и село Чардаклија-Општина Штип-Фаза-Главна водоводна линија до село Чардаклија-крак 3“.
  2. 2.Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во поднесување на пријава ЛАГ Плачковица по објавен повик број 03/2019-мерка 413.
  3. 3.Предлог-Одлука за одобрување на употребата на зборот „Штип“ во име на здружение на граѓани.
  4. 4.Предлог-Oдлука за усогласување на Детален урбанистички план за дел од населба „Автокоманда“ дел од УБ 6.
  5. 5.Предлог-Решение за дополнување на Решението за локален совет за превенција.
  6. 6.Квартален извештај за работењето на ЈП „Исар“-Штип за период 01.10.2018-31.12.2018 година.
  7. 7.Квартален извештај на ЈП „Исар“-Штип за одржување на јавната чистота за период 01.10.2018-31.12.2018 година.
  8. 8.Полугодишен извештај за работењето на ЈП „Исар“-Штип за период 01.07.2018-31.12.2018 година.
  9. 9.Полугодишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.07.2018-31.12.2018 година.

10. Годишен извештај за работењето на ЈП „Исар“-Штип за период 01.01.2018-31.12.2018 година.

11. Годишен извештај за одржување на јавната чистота за период 01.01.2018-31.12.2018 година.

12. Годишна сметка на ЈП „Исар“-Штип за 2018 година.

13. Годишна сметка на СОУ „Јане Сандански“-Штип за 2018 година.

14. Годишна сметка на СОУ „Коле Нехтенин“- Штип за 2018 година.

15. Годишна сметка на СОУ „Димитар Мирасчиев“-Штип за 2018 година.

16. Годишна сметка на СОУ „Гимназија „Славчо Стојменски“-Штип за 2018 година.

17. Годишен извештај за работењето на Центарот за развој на Источен плански регион за 2018 година со финансиски извештај.

18. Годишен извештај за спроведување на Програмата за развој на Источен плански регион 2015-2019 за 2018 година.

19. Советнички прашања.     

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Април 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize