Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Јавни набавки
Јавни набавки

 

Информации во врска со јавните набавки што ги реализира Општина Штип може да добиете на Електронскиот систем за јавни набавки (ЕСЈН) на следните линкови:

 Склучени договори - Општина Штип


Најнови одлуки - Општина Штип


Тековно објавени огласи на Општина Штип


План за јавни набавки - Општина Штип

 

*Напомена: Сите останати потребни информации за Општина Штип, а поврзани со јавните набавки можете да ги добиете преку модулите достапни во паѓачкото мени на ЕСЈН.

https://www.e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/Home.aspx#/home

 

 
План за јавни набавки за 2021 година
Четврток, 28 Јануари 2021 13:02

 
План за јавни набавки за 2020 година
Вторник, 28 Јануари 2020 13:01

 
План за јавни набавки за 2019 година
Понеделник, 28 Јануари 2019 13:58

 
План за јавни набавки за 2018 година
Петок, 02 Февруари 2018 09:17

 
Тендерски постапки во период јануари - октомври 2016
Понеделник, 21 Ноември 2016 10:20

 
Реализирани постапки за асфалтирање улици - април 2016
Понеделник, 25 Април 2016 09:12

 
Реализирани јавни набавки во 2015 година
Понеделник, 15 Февруари 2016 10:52

 
Извештај за јавни набавки за 2013 и 2014 година
Среда, 24 Декември 2014 14:49

 

 
План за јавни набавки на Општина Штип за 2014 година
Понеделник, 20 Јануари 2014 14:08 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Април 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize