Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Јавни служби
Одделение за јавни служби
Програма за спорт за 2021 година
Вторник, 02 Февруари 2021 13:56

 
Програма за култура за 2021 година
Вторник, 02 Февруари 2021 13:21

 
Програма за социјална, детска и здравствена заштита за 2021 година
Вторник, 02 Февруари 2021 10:55

 
Програм за одбележување на новогодишни празници 2020/2021
Вторник, 22 Декември 2020 14:27

 
СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА
Вторник, 22 Ноември 2016 08:32

ü  Број на корисници на социјална помош

  • 417 корисници на СПП

ü  Установи за социјална заштита

  • ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа Штип

ü  Мерки и услуги кои што ги нуди државата и општината

  • Права и услуги кои се нудат се во согласност со Законот за социјална заштита, Законот за семејство, законот за заштита на децата и други подзаконски акти со кои се уредени правата и услугите од социјална и детска заштита и истите се објавени на веб страната на МТСП линк http://www.mtsp.gov.mk/zakoni.nspx
Повеќе...
 
Детски градинки
Четврток, 17 Ноември 2016 13:46

На територијата на Општина Штип има две детски градинки:

  • Јавна установа за деца-Општинска детска градинка „Вера Циривири Трена“ Штип;
  • Општинска јавна установа – Детска градинка „Астибо“ Штип

Детската градинка „Вера Циривири Трена“ има четири (4) објекти - клонови кои се наоѓаат на следниве локации:

ü  Клон „Другарче“, ул. Христијан Карпош бб, Штип;

ü  Клон „Развигорче“, ул. Браќа Даневи бб, Штип;

ü  Клон „Пчелка“, ул. Цветан Димов бр. 15, Штип;

ü  Клон„Росица“, ул. Крсте Мисирков бб, Штип;

Детската градинка „Астибо“ има четири (4) објекти - клонови кои се наоѓаат на следниве локации:

ü  Клон „Астибо“, ул. Гоце Делчев бр. 34, Штип

ü  Клон „Цветови“, ул. Булевар ЈНА бб, Штип

ü  Клон „Сончогледи“, ул. Сремски фронт бб, Штип

ü  Клон „Бамби“, ул. Антон Панов бб, Штип-      

Повеќе...
 
Програма за работа
Петок, 18 Март 2016 14:03

 
Самоевалуација 2011 - 2013 - ООУ „Славејко Арсов“
Понеделник, 02 Септември 2013 14:37

 
Самоевалуација 2011 - 2013 - ООУ „Ванчо Прке“
Вторник, 16 Јули 2013 13:07

 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јануари 2022
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize