Стратегии
Стратегија за ЛЕР (2019 - 2024)

Почитувани граѓани на Општина Штип,

Општината изработи работна верзија на Стратегија за локален економски развој на Општина Штип, за програмскиот период 2019-2024. Со цел предложениот стратешки документ да е во корелација со вашите потреби, Ве молиме да го погледнете и да дадете предлози, сугестии или мислења за дополнување на истиот.

Повеќе...
 
Стратешки ЛЕР план - 2012 - 2017

economic-growth-charts

 
Под-стратегија за рурален развој (2012 - 2017)
ruralen razvoj
 
Локална стратегија за млади на општина Штип - 2011 - 2015
youth
 
Програма за социјална заштита - 2011
social protection 2
 
Стратегија за развој на текстилната индустрија
tekstilna industrija
 
Маркетинг стратегија за развој на туризмот
opstina_stip-proekti_resize
 
Програма за енергетска ефикасност - 2011 - 2016
energy saving logo
 
Програма за социјална, детска и здравствена заштита - 2012
social-welfare_resize
 
Стратеши ЛЕР план - Штип и Карбинци
ler-stip-karbinci
 
Стратешки план за локален економски развој - Штип и Карбинци
economic development
 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Мај 2020
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize