Дома Правно нормативни работи и поддршка на Советот Барање до територијалната противпожарна едница за работа со автомеханичарска скала
Барање до територијалната противпожарна едница за работа со автомеханичарска скала

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 1

За добивање на услугата потробно е да се достави:

  1. Барање (готов образец од општината) и
  2. Доказ за уплатена такса за услугата во висина од 1.000 денари за час.

Рок за извршување на услугата веднаш, во случај на вонредна состојба најдоцна во рок од 3 дена.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Мај 2020
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize