Дома Публикации Флаер за услугите кои ги нуди Општина Штип
Флаер за услугите кои ги нуди Општина Штип
Вторник, 01 Март 2011 14:49

Flaer_uslugi_strana-A_2011Flaer_uslugi_strana-B_2011

Општина Штип во интерес на граѓаните а со цел континуирано да ги задоволува нивните потреби и да ги информира за услугите кои ги пружа на граѓаните, изготви флаер за Центарот за услуги и информирање на граѓаните.

Во флаерот се содржани сите услуги кои општинските одделенија им ги пружат на граѓаните , бизнис секторот и здруженијата на граѓани. Флаерот е изготвен во рамките на нашата определба за постојано приближување до граѓаните преку нивно информирање  за  тоа за кои нивни потреби може да се обратат во општината. Општината исто така се залага за  поедноставување на процедурите при давање на општинските услуги. Поедноставувањето на процедурите се однесува на делот на скратување на административните процедури  преку брза испорака на услугата, професионалност, етичност, ефикасност и транспаретност во работењето.

Граѓаните кои бараат било каква услуга од општината за целата процедура и потребните документи може да се информираат во Центарот за услуги и информирање на граѓаните во општинската зграда, во просториите на Урбаните и Месните заедници како и на официјалната веб страница на општината http://stip.gov.mk, од каде може да ги симнат и сите потребни барања.

За поголема информираност на граѓаните во делот на испорака на услуги од страна на општината и во наредните броеви на Штипски глас - Општинскиот гласник МОЗАИК, ги објавува процедурите за сите услуги кои општината им ги пружа на граѓаните.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Септември 2020
П В С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize