Дома Совет Состав
Состав на Советот на Општина Штип
Сашко Николов

Име: Сашко

Презиме: Николов

Дата на раѓање: 30.07.1980

Место на раѓање: Штип, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: +389 78 380 780                                                          

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Маријана Рогожарска Поповска

02 Marijana R PopovskaИме: Маријана

Презиме: Рогожарска - Поповска

Дата на раѓање: 11.08.1988

Место на раѓање: Штип, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: „Брегалничка “ бр. 42, 2000, Штип

Мобилен тел: +389 78 86 38 88

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Јордан Атанасов

03 Jordan AtanasovИме: Јордан

Презиме: Атанасов

Дата на раѓање: 17.02.1970

Место на раѓање: Радовиш, Р. С. Македонија

Адреса на живеење: РистоСтојков 18/3 Штип

Мобилен тел: +389 78 48 20 76

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Даница Рамбабова

05 Danica RambabovaИме: Даница

Презиме: Рамбабова

Дата на раѓање: 22.04.1955

Место на раѓање: Штип, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: +389 71 27 00 85

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Милчо Смиљанов

06 Milco SmiljanovИме: Милчо

Презиме: Смиљанов

Дата на раѓање: 12.08.1957

Место на раѓање: Штип, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: Солидарност бр.80 Штип

Мобилен тел: +389 70 21 04 46

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Слободанка Момчилова

07 Slobodanka MomcilovaИме: Слободанка

Презиме: Момчилова

Дата на раѓање: 02.04.1971

Место на раѓање: Неготино, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: +389 78 68 86 77

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Сашо Ѓоргиев

08 Saso GjorgievИме: Сашо

Презиме: Ѓоргиев

Дата на раѓање: 14.06.1971

Место на раѓање: /

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: +389 78 39 83 14

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Верица Деспотова

09 Verka DespotovaИме: Верица

Презиме: Деспотова

Дата на раѓање: 20.09.1952

Место на раѓање: Штип, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: +389 75 47 65 17

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Иван Бојаџиски

10 Ivan BojadziskiИме: Иван

Презиме: Бојаџиски

Дата на раѓање: 04.01.1943

Место на раѓање: Скопје, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: + 389 78 39 37 30

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
Елмир Мандак

11 Elmir MandakИме: Елмир

Презиме: Мандак

Дата на раѓање: 11.11.1984

Место на раѓање: Штип, Р.С.Македонија

Адреса на живеење: /

Мобилен тел: +389 70 23 04 00

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Страница 1 од 3

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Септември 2020
П В С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize