Дома Совет Тела
Тела на Советот на Општина Штип
Kомисија за финансирање, буџет и ЛЕР

 

претседател:

-          Маријана Рогожарска Поповска

 членови

 -          Верка Деспотова-

         Слободанка Момчилова

-          Љубе Здравков

-          Иван Јорданов

 

  

 
Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животна средина

претседател:

-          Верка Деспотова

членови:

-          Сашо Ѓоргиев

-          Маријана Рогожарска Поповска

-          Љубе Здравков

-          Горан Карашов 

 
Комисија за култура

претседател:

-          Иван Бојаџиски

членови:

-          Сашко Николов

-          Слободанка Момчилова

-          Христина Серафимовска

-          Бети Тасевска 

 
Комисија за образование

претседател:

Слободанка Момчилова

членови:

Милчо Смилјанов

Весна Ничева

Христина Серафимовска

Филип Мајсторски

 
Комисија за социјални работи и здравство

претседател:

Билјана Ефтимова

членови:

Ѓорги Велков

Сашко Николов

Даница Рамбабова

Соња Нацевска

 
Комисија за спорт

претседател:

Елмир Мандак

Членови:

Јордан Атанасов

Иван Бојаџиски

Филип Мајсторски

Љубе Здравков

 
Комисија за статут и прописи

претседател:

-          Милчо Смиљанов

членови:

-          Маријана Рогожарска Поповска

-          Верка Деспотова

-          Иван Јорданов

-          Горан Карашов

 
Комисија за мандатни прашања, избор и именувања

претседател:

Јане Миланов

членови:

Даница Рамбабова

Маријана Рогожарска Поповска

Весна Ничева

Билјана Ефтимова

 
Комисија за еднакви можности

претседател:

Бети Тасевска

членови:

Тоше Тулиев

Јордан Атанасов

Сашо Ѓоргиев

Билјана Ефтимова

 
Комисија за правата на детето

претседател.

-          Ѓорги Велков

членови

-          Трајче Бурев

-          Милчо Смиљанов

-          Сашо Ѓоргиев

-          Даница Рамбабова

 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Септември 2020
П В С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize