Дома Здруженија на граѓани и фондации
Здруженија на граѓани и фондации
Општи информации за здруженија на граѓани и фондации со седиште на територија на Општина Штип


1.      Име на здружение на граѓани и фондации: Еколошко друштво ,, Виножито

Област на делување: Зачувување и унапредување на животната средина

Седиште: ул. Панче Караѓозов бр.57 Штип

Лице за контакт: Данче Калајџиска 078/473-630

2.      Име на здружение на граѓани и фондации: Друштво за достоинство на хендикепираните лица ,,Надеж

Област на делување: Подобрување на социјалните, економските  и образовните услови во кои егзистираат хендикепираните лица.

Седиште: ул. Питу Гули бр.14 Штип

Лице за контакт: Сузана Маркова 078/473-511


3.      Име на здружение на граѓани и фондации: Граѓански информативен центар ,,Спектар

Област на делување: Следење и имплементацијата на постоечките закони и конвенции за човекови права

Седиште: ул. Радански пат бр.195, Штип

Лице за контакт: Блаже Спиров 070/638-313

 

4.      Име на здружение на граѓани и фондации: Здружение ,,Маркетинг -Менаџмент-Штип

Област на делување: Обука на менаџери и застапеност на менаџментот во стопанските структури

Седиште: ул. Генерал Михајло Апостолски бр.29/А, Штип

Лице за контакт: Трајче Митев 075/802-036

 

5.      Име на здружение на граѓани и фондации:Македонски Егеј -Штип

Област на делување: Остварување на човекови права и слободи, заштита на интересите на Македонците, заштита на културно историско наследство, создавање на духовна, култирна и економска комуникација на Македонците протерани  од Р.Грција, издавање на публикации, реализација на заеднички проекти, организирање на средби и културно забавни активности.

Седиште: ул. Браќа Миладиновци бр.6 , Штип

Лице за контакт: Јордан Тунев 071/573-659, 078/412-000

 

6.      Име на здружение на граѓани и фондации:Фондација за информатичка технологија и локален економски развој ,, ЛЕР ИТ- ШТИП

Област на делување: Помагање, следење и обезбедување на развојот на информатичката технологија во сите сфери на општественото живеење на граѓаните на Општина Штип

Седиште: ул. Васил Главинов бб, Штип

Лице за контакт: Билјана Тунева 078/472-705

 

7.      Име на здружение на граѓани и фондации: Младински Клуб-Штип

Област на делување: развој на заедницата преку едукација и ангажирање на младите

Седиште: ул. Васил Главинов бр.20, Штип

Лице за контакт: Драгана Дина Митрович 078/378-031

 

8.      Име на здружение на граѓани и фондации: Здружение за хуманитарни активности ,, Синергија ”-Штип

Област на делување: Развивање и хуманизација меѓу општествените групи преку механизми за владеење на правото, меѓукултурна соработка и поттикнување на граѓанско учество.

Седиште: ул. Васил Главинов бб, Штип

Лице за контакт: Елена Ташкова 071/270-845, 078/473-770

 

9.      Име на здружение на граѓани и фондации: Здружение на земјоделски производители и претприемачи (ЗЗПП) ,,Агровизија”- Штип и Карбинци

Област на делување: Развивање на полјоделство, сточарство, лозарство и овоштарство.

Седиште: ул. Еврејска бр.50, Штип

Лице за контакт: Тошо Шаклев 075/389-258

 

10.  Име на здружение на граѓани и фондации: Организација на потрошувачите на Штип

Област на делување: Едукација, информирање, советување и застапување на интересите на потрошувачите во Штип.

Седиште: ул. Васил Главинов бб, Штип

Лице за контакт: Снежана Папарова 075/306-605

 

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Страница 1 од 3

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

Банер
Банер

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Календар

Август 2016
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize

porno porno Sex izle sex hikayeleri sex hikayeleri pornolar sex hikayeleri sex hikayeleri sex hikayeleri porno sikiş izle sex izle rokettube sex hikayeleri porno hikaye rokettube porno izle
sex hikayeleri